Informacje o producencie serów z Podhala

Nasza firma od wielu lat jest cenionym producentem serów z Podhala. Nasze wyroby powstają z naturalnych, górskich składników i charakteryzują się wysoką jakością, doskonałym smakiem i aromatem. Produkowane przez nas sery z Podhala są niezwykle popularne w całej Polsce, a nawet poza jej granicami. Niewiele jest osób, które nie znają lub nie doceniają smaku tradycyjnych polskich serów z Podhala, serów gałek, korbaczy czy bacowskich. Wynika to z faktu, że nie zawierają konserwantów, barwników ani ulepszaczy smaku, a ponadto doskonale nadają się nie tylko na drobną przekąskę, ale również mogą być przepysznym daniem głównym. Niewątpliwą zaletą naszych serów jest sposób produkcji. Oferowane przez nas sery są ręcznie wyrabiane, pochodzą wyłącznie ze świeżego mleka krowiego lub owczego, a ponadto smakują wyśmienicie i efektownie prezentują się na stole. W naszej ofercie znajdą Państwo zarówno sery z mleka krowiego, jak i owczego. Wyroby pakujemy hermetycznie, gwarantując ich świeżość. Prowadzimy sprzedaż detaliczną oraz hurtową.

 

Jak produkowane są sery z Podhala?

Jako producent serów z Podhala z wieloletnim doświadczeniem, wiemy, jak ważne są odpowiednie składniki oraz tradycyjne metody produkcji. Sposób produkcji oscypków znany jest na Podhalu od wielu lat. Największą popularnością cieszą się te sery, które powstają z wykorzystaniem naturalnych metod stworzonych przez naszych przodków. Aby cieszyć się ich smakiem, nie muszą już Państwo liczyć na znajomych, którzy wracają z urlopu w Zakopanem! Teraz sery z Podhala możecie zamówić od zaufanego przetwórcy mleka, producenta serów górskich – Ryszarda Smolenia z Pieniążkowic. Zapraszamy do zapoznania się z ofertą oraz złożenia zamówienia!

 

oscypki