Serki bacowskie z Podhala
Nasza firma zajmuje się produkcją i sprzedażą serków bacowskich z Podhala. Są to wyroby w pełni naturalne, bez dodatku konserwantów, polepszaczy smaku oraz syntetycznych aromatów i barwników. Do ich wyrobu wykorzystujemy świeże mleko krowie, dzięki czemu zyskują delikatny smak oraz lekkość. W odróżnieniu od serków korbaczy formowane są w formie, pozwalającej na podanie w różnej formie – krojonej w cienkie lub grube plasterki, albo tartej. Oferujemy sery bacowskie naturalne oraz wędzone na prawdziwym drewnie. Tradycyjna metoda produkcji sprawia, że sery nie tylko nabierają niezwykłych walorów smakowych i odżywczych, ale także pozostają świeże przez długi czas. Serki bacowskie wrosły w tradycję Podhala i sprzedawane są tu od dziesięcioleci. To flagowy produkt, charakterystyczny jedynie dla naszego regionu, niepowtarzalny pod względem wyglądu i smaku.
Serki bacowskie na przegryzkę, do sałatek i na grilla
Serki bacowskie idealnie nadają się zarówno na zagryzkę, jak i jako dodatek do wielu potraw, między innymi sałatek. Latem mogą zrobić furorę podczas grilla ze znajomymi. Polecamy serwowanie grillowanych serków bacowskich, podawanych z odrobiną żurawiny czy boczku, które z pewnością skradną serce wszystkich gości. Można się nimi delektować jak atrakcyjną przekąską przed posiłkiem oraz przegryzką w trakcie spaceru po górach. Nasze serki bacowskie to doskonałe, smaczne przekąski, które świetnie sprawdzają się przy różnych okazjach. Ze względu na swój słony smak dobrze nadają się jako przekąska na przykład do piwa. Mogą być podawane zarówno na zimno, jak i na gorąco. Wszystkie wyrabiane przez nas serki pakowane są hermetycznie, co pozwala na długo zachować ich świeżość i niepowtarzalny smak. Zachęcamy do zamówienia naszych wyrobów i sprawdzenia ich wysokiej jakości oraz doskonałego smaku.